Totální VÝPRODEJ: Dětské softshellové oblečení od 299 Kč
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.05.2022
Nový e-shop, lepší služby pro vás
Píše se červen roku 2022 a my spouštíme náš nový e-shop. Najdete u zde pestrobarevné africké látky té nejvyšší kvality, originální oděvy z dílny Krejč... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
10.11.2022
Proč vybírat látky s certifikátem? A co vlastně znamenají?
Možná jste si všimli, že se na trhu vyskytují látky s různými certifikáty. Proč by vás ale měli tyto certifikáty zajímat? K čemu slouží? Jsou tyto lát... číst celé
09.05.2022 Látky
Africké látky: Jsou skutečně z Afriky?
Afrických látek i látek z Afriky je na internetu plno. Jsou ale skutečně africké? Co když je koupíte v Africe, ale tištěné jsou v Číně? číst celé
01.05.2022 Novinky
Náš nový e-shop
Spustili jsme nový e-shop, aby pro vás objednání látek a šatů bylo ještě snazší. Najdete zde africké látky, softshell i bavlnu, které postupně přidává... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Šárce Sigmundové, se sídlem Londýnská 51/2, Liberec, 46001, IČ 13342878 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč vybírat látky s certifikátem? A co vlastně znamenají?
10.11.2022
Proč vybírat látky s certifikátem? A co vlastně znamenají?
Možná jste si všimli, že se na trhu vyskytují látky s různými certifikáty. Proč by vás ale měli tyto certifikáty zajímat? K čemu slouží? Jsou tyto lát... číst celé
Africké látky: Jsou skutečně z Afriky?
09.05.2022 Látky
Africké látky: Jsou skutečně z Afriky?
Afrických látek i látek z Afriky je na internetu plno. Jsou ale skutečně africké? Co když je koupíte v Africe, ale tištěné jsou v Číně? číst celé
Náš nový e-shop
01.05.2022 Novinky
Náš nový e-shop
Spustili jsme nový e-shop, aby pro vás objednání látek a šatů bylo ještě snazší. Najdete zde africké látky, softshell i bavlnu, které postupně přidává... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Dr. M. Horákové 340/120, Liberec

Spolupracujeme s

Kontakty
Logo
LÁTKY Plus
Zavolejte k nám do krejčovství
Zavolejte k nám do krejčovství
(Po-Pá, 8-14 hod.)
© LÁTKY Plus
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz